Om Oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Beauty & Spa Centrum i Malmö AB  grundades 2010 av hudterapeuten med medicinsk högskoleutbildning  Agata Zakrzewska  och  massageterapeuten  Marek Salaga . 2016 öppnads deras nya gemensamma salong i hjärtat av Malmö på Friisgatan 11 A vid Triangeln.

Affärsidén, då som nu, var att erbjuda förstklassiga, individuellt anpassade skönhets- och massagebehandlingar, för både privatpersoner och företagskunder där kvalité, kunskap och omtanke samt bästa service har alltid varit våra högsta prioriteringar.

I vår salong använder vi de senaste metoder och innovationer av högsta kvalitet inom kosmetologi. Vi har specialiserat oss i bl.a. avancerade anti-age och cellulitbehandlingar. Tack vare den höga kompetensen och den mest avancerade utrustningen på marknaden tillhör vi de bästa i landet.

Vi erbjuder många exklusiva kroppsbehandlingar (bl.a. fettfysning, kroppsskulptering), ärr- och kärlborttagning, permanent hårborttagning. Hand- och fotvård med de modernaste metoderna och produkterna som skyddar den naturliga nagelplattan.

Vår salong uppfyller alla krav och standarder som ställs av Miljöförvaltningen. Vi är väldigt måna om renlighet och hygien så att våra kunder kan alltid sig säkra och bekväma under behandlingarna.

Agata Zakrzewska – Hudterapeut med Medicinsk Högskoleutbildning

Jag har arbetat i kosmetikabranschen över 16 år. Efter att ha tagit examen från den första skolan 2007 började jag mitt första jobb på Spahotellet och utförde ansikts-, kropps-, manikyr- och pedikyrbehandlingar. Efter att ha tagit andra examen från Kosmetologi och Hälsofrämjande Högskolan  2009 öppnade jag min första skönhetssalong som jag 2010 flyttade till Sverige.
Mitt arbete är också mitt livs största passion som återspeglas i form av många trogna och återkommande kunden sedan starten.
Jag föredrar naturliga metoder för att förbättra hudens kondition och utseende samt föryngringsprocesser. Därför fördjupar jag ständigt mina kunskaper och färdigheter genom att ta del av nya kurser och utbildningar. Jag använder den senaste och innovativa tekniken för att öka effektiviteten av de behandlingar som erbjuds i vår salong.

Marek Salaga – Massageterapeut

Jag är diplomerad sjukgymnast och massör med 40 års yrkeserfarenhet. Innan jag kom till Sverige arbetade jag på rehabiliteringsavdelningar på sjukhus och sanatorier samt på Spahotell. Under de senaste åren har jag enbart varit verksam inom massage och kroppsbehandlingar som EMS Body Sculpt och lymfdränage.

Agata Zakrzewska

  • Hudterapeut med Medicinsk Högskoleutbildning
  • Kosmetolog

Marek Salaga

  • Massageterapeut
  • Permanent makeup-trainer