Anticelulit

VACUSHAPE – en revolutionerade metod för eliminering av celluliter och kroppsmodellering.
Enheten använder en kombination av LED-ljus, IR-ljus, RF-radiovågor, VAKUUM-undertryck och kontinuerlig och pulsad mekanisk rollermassage. Detta gör att man väldigt effektivt kan uppnå en fin figur till följd av reducerad fettvävnad och celluliter i utvalda delar av kroppen. Behandlingen stödjer effekterna efter fettsugning och kryolipolys.
Den stramar upp huden på armar, mage, ben och skinkor samt förbättrar hudens kondition efter förlossningen.
LED-ljus: stimulerar mikrocirkulationen i huden, ökar vävnadens syresättning.
IR infraröd: värmer fettvävnaden och stimulerar dess ämnesomsättning, ökar hudens elasticitet.
Radiofrekvens RF: värmer fettvävnad till ett djup av 5-15 mm, stimulerar fibroblaster att producera kollagen- och elastinfibrer, stramar upp huden.
Vakuum (undertryck): bryter ner fettvävnad, tonar huden, minskar svullnad, stimulerar produktionen av nya kollagenfibrer.
Mekanisk massage med rollers: stimulerar lymfdräneringen av huden och subkutan vävnad (under hudlagret finns ett lager med fett även kallad subkutan vävnad), renar kroppen från gifter.

KONTRAINDIKATIONER:

 • graviditet, amning
 • menstruation
 • inflammation i huden
 • cancer
 • pacemakers och andra implanterade elektroniska enheter
  fräsch solbränna
 • Behandlingsområden: lår, vader, mage, midja, skinkor, armar
 • Behandlingsserie: beroende på hudtillstånd, 5-10-15 behandlingar, två gånger i veckan

Boka Direkt

RF-behandlingen bygger på en smärtfri radiofrekvens som är en icke-kirurgisk metod, den lämnar inga ärr och har ingen läkningstid.
Radiovågorna stimulerar kollagenproduktion huden med en direkt synlig uppstramning. Behandlingen ger en långvarig positiv effekt på mindre elastisk hud (”slapp hud”), rynkor och bristningar.
Under RF behandlingen appliceras radiovågor i in i huden och energin som når vävnaden omvandlas till värme. Tack vare värmen stramas fibernätet av elastin och kollagen åt; den stimulerar hudcellerna att producera och regenerera kollagenfibrer och leder till att huden blir fastare. Hudens pigmentering korrigeras (förbättring av hudtonen), ojämnheter och rynkor reduceras.

Vid fettvävnadsreduktion genom selektiv termoinduktion bryter radiovågen ner fett (lipolys) utan att förstöra de omgivande nervcellerna och blodkärlen. Detta förbättrar också blodcirkulationen och påskyndar cellmetabolismen. RF är således en utmärkt behandlingsform även för slapp hud och celluliter på hela kroppen.

Denna metod kan också användas för att transportera bort aktiva föreningar (nålfri mesoterapi), genom högfrekvent termisk massage, som verkar djupt på det subkutana fettet och ökar hudens elasticitet genom att regenerera kollagenfibrer. Dessutom möjliggör lipolys – skulptering av kroppen

RF används bl.a. i följande områden:

 • minskning av celluliter och kroppsfett
 • minskning av fettvävnad i det valda området, kroppsmodellering
 • ”lifting” effekt: av utvalda delar av kroppen: armar, bröstmuskler, mage, lår och skinkor
 • minskning av bristningar

Behandlingar:
KROPP: var 7-14 dag, cirka 5-8 behandlingar

Boka Direkt