980nm DIODLASER

Det är en mångsidig laser som används för behandling av olika sjukdomar inom dermatologi, avsedd för att bl.a. eliminera brustna blodkärl s.k. spindelvener utan kirurgiska ingrepp med låg risk för ärrbildning. Den kan även förånga cystor, vårtor och kutana metastaser.
Det är en mycket efterfrågad metod eftersom de flesta brustna blodkärlen försvinner nämligen redan efter en behandling. Den kan användas med stor precision både i ansiktet och andra delar av kroppen, vilket återställer förlorad estetik och komfort.

Hur fungerar en diodlaser?
Laserenergin överförs till behandlingshuvudet med hjälp av optisk fiberteknik, tack vare vilken alla enhetsparametrar hålls på högsta nivå utan att förlora flödet. Diodlaserbehandlingar är icke-invasiva, säkra för hälsan och man behöver inte bedövningen. Lämpade för både kvinnor och män.

Borttagning av skadat/brustet blodkärl med hjälp av en diodlaser bygger på en intensiv bestrålning av ett blodkärl med en laserstråle, vilket på så sätt orsakar dess kontraktion och helt eller delvis förslutning (koagulering sker och slutligen försvinner det). Laserstrålen är fokuserad på ett område på 0,2 till 0,5 mm i diameter, vilket gör den extremt exakt och effektiv för att nå målvävnaden. Laserstrålen, tack vare dess parametrar och hög koncentration, förhindrar ev. brännskador på vävnaden som omger behandlingsområdet.

Fördelarna med att ta bort skadade/brustna blodkärl med en diodlaser:
• effekter synliga efter första behandlingen – hög effektivitet (spindelvener och retikulära blodådror svarar oerhört bra på laserbehandling)
• behandlingar är korta, kräver ingen speciell förberedelse, lämnar inga ärr
• ingreppet utförs utan att störa kontinuiteten i epidermis, icke-invasiv metod
• koagulation – säker absorption av lymfsystemet
• fiberoptisk kabel gör den mycket effektiv från de lägsta parametrarna
• brett utbud av applikationer och användningsområden (både i ansiktet och på kroppen), stor fördel jämfört med IPL-enheter, radiotermolys

De flesta drabbas av spindelvener i åldern 30 – 60 år men det finns även fall där de uppkommer redan i tonåren. Även om de inte orsakar någon fysisk skada kan de vara oestetiska och leda till onödigt psykiskt lidande. Lyckligtvis finns det möjlighet att snabbt åtgärda dessa problem med hjälp av vår nya 980nm diodlaser.

Boka Direct – Diodlaser -enstaka kärl Boka Direct – Diodlaser Näsa Boka Direct – Diodlaser Panna

Boka Direct – Diodlaser Kinder Boka Direct – Diodlaser Hela Ansikte Boka Direct – Diodlaser blodkärl på benen