This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.

Kosmetisk Pedikyr

Home / Utbildningar / Kosmetisk Pedikyr

Kosmetisk Pedikyr Utbildning – Internationellt Diplom – SEYF Godkänd 

 

LCN PEDIKYRIST
En
SEYF godkänd, yrkesutbildning som syftar till att ge dig en grund för att kunna arbeta professionellt som pedikyrist (ej medicinsk fotvård). LCN:s breda sortiment av moderna fotvårdsprodukter ger dig unika möjligheter att anpassa behandlingar och rekommendationer till kundens specifika behov och önskemål.


Kosmetisk pedikyristutbildning som ger dig teoretiska och praktiska grundkunskaper, om hur du skapar pedikyrbehandlingar som ger resultat och en upplevelse av välbefinnande. Vi arbetar växelvist teoretiskt och sedan vidare praktiskt/manuellt på egna modeller. Manuellt betyder att vi arbetar med våra händer och verksamma produkter, inte med skärinstrument såsom skalpell, credohyvel. Vi arbetar med hjälp av en fräsmaskin, vilket ger möjlighet att utföra en perfekt pedikyr.

PRIS:
kurs med obligatoriskt startpaket 22 500 kr inkl. moms, värde av startpaket ca 4 700 kr.
Startpaket lämnas ut på plats vid kursstart och när avgiften är betald. Kursen är lagd på vardagar på heltid kl. 9.00-17.00, under 1 vecka.

Startpaket:
innehåller allt du behöver för att kunna komma igång och arbeta såsom instrument-nagelbandssax, nagelklippare, fotfil, fotbad, olika fotkrämer, övriga fotvårdsartiklar-lösningar, filar etc. Fräsmaskin ingår ej.
Efter grundutbildningen och lite hempraktik bokas en teoretisk och praktisk examen. Efter godkänt resultat erhåller du ett internationellt diplom. På den praktiska delen arbetar du med ditt egna startpaket och på egna modeller/vänner.

FÖR VEM:
för dig som vill arbeta professionellt med kosmetisk pedikyr, ej medicinsk fotvård. Finns även som ett kurspaket tillsammans med klassisk manikyr.

FÖRKUNSKAPER:
grundkunskaper i dermatologi och fysiologi är en fördel t.ex. SPA terapeut, Nagelterapeut, men kursen är en grundutbildning så även du som är nybörjare är välkommen.

KURSINNEHÅLL:
fotvård o dess betydelse, yrkeskunskap, salongsetik, Huden-anatomi, Nageln-anatomi, fotbesvär, förändringar/sjukdomar, när kan jag behandla, hygien, pedikyr ”step by step”, SPA pedikyr, paraffininpackning, lackteknik, gellackteknik, fotmassage. Vi rekommenderar att efter en pedikyrkurs, lägga till en kurs i manikyrist.

TIMPLAN:

2 dagars teori                  9.00-17.00            12.00-13.00 lunch

3 dagars praktik              9.00-17.00            12.00-13.00 lunch

 

Kursinnehåll:
Fotvård o dess betydelse
Yrkeskunskap
Salongsetik
Huden – anatomi
Nageln – anatomi
Fotbesvär
Förändringar/sjukdomar
När kan jag behandla
Hygien
Pedikyr step by step
SPA pedikyr
Paraffininpackning
Lackteknik
Gellackteknik
Fotmassage

 

Modeller ordnas på egen hand till varje praktiskt tillfälle i kursen.
Handledare: Agata Zakrzewska, Hudterapeut med Medicinsk Högskoleutbildning


Vi rekommenderar att efter en avslutad pedikyrkurs, lägga till en kurs i klassisk manikyr.

PAKETPRIS: KOSMETISK PEDIKYR + KLASSISK MANIKYR  10% RABATT,  40.000 KR inkl. moms, 10 dagar

BOKNING:
Först efter vi erhållit en förskottsbetalning på 3 000 blir din plats reserverad.
Eventuell avbokning skall ske minst 20 dagar före kursens start, i annat fall återbetalas inte förskottsbetalningen.
Betalning görs till: BG 843-0100
Vänligen skriv ditt företagsnamn som referens.
Vänligen observera att resterande belopp ska vara oss tillhanda senast 5 arbetsdagar före kursens startdatum för att behålla platsen.

Din framtid kanske finns hos oss!
Boka NU på bokadirekt.se Betala med Klarna!

Om du har frågor om professionella kurser är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på Beauty & Spa centrum i Malmö AB tel. 0707657479 eller via mail [email protected]