Kemisk peeling

Behandling och kosmetiska är skräddarsydda efter hudens individuella behov efter föregående konsultation och bedömning av hudtillstånd av en kosmetolog. Behandlingsutbudet inkluderar skönhetsbehandlingar som återställer hudens harmoni och väsentligt förbättrar dess utseende, ingår alla Peel Mission behandlingar.

Boka Direkt

Behandlingen rekommenderas för personer som å ena sidan behöver en skön avkoppling och å andra sidan förväntar sig synliga och snabba resultat. Efter denna behandlingen kan man förvänta sig en förbättring av hudens allmänna tillstånd. Rynkorna blir slätare och mindre synliga och hudtonen blir jämn. Det kommer även att märkas en minskning av hudbrister/defekter.

Indikationer:

  • hud med synliga tecken på åldrande
  • hud som saknar lyster
  • hud med brister (missfärgningar och inflammation)

Rekommenderad kur: 4 behandlingar, var 3:e – 4:e vecka

Boka Direkt

Biopeel ESA
BIOPEEL – estetisk biorevitalisering utan nålar! ESA – är en blandning av TCA, kojic och mandelsyror. Rekommenderas för hud som utsätts för överdriven solexponering, med tendens till missfärgningar och s.k. fotoåldring. Det är en biorevitaliserande peeling som liknar en ”mjuk botox”, den lossnar muskelspänningar, minskar fina linjer, saktar ner åldringsprocessen och stimulerar huden på djuptet utan att orsaka irritation. Resultaten är synliga redan efter den första behandlingen. Rekommenderas som serie av 3 behandlingar varannan vecka eller som en kombinerad behandling med Dermapen4 och andra behandlingar.

Biopeel OENANTE
BIOPEEL – estetisk biorevitalisering utan nålar! OENANTHE – är en biopeeling som saktar ner hudens åldrandeprocess. Den djupa stimuleringen bidrar till en uppstramande hud, stärker spänsten och syresättningen, utjämnar fina linjer och förbättrar hudtonen. Den har en liknande effekt till Botox. Dessutom sätter fart på fibroblaster för att producera hyaluronsyra och kollagen. Resultaten är synliga redan efter den första behandlingen. Rekommenderas som en serie av 3 behandlingar varannan vecka eller som en kombinerad behandling med Dermapen4 och andra behandlingar.

Biopeel TMC 3+
BIOPEEL – estetisk biorevitalisering utan nålar! TMC 3+ är en innovativ anti-aging biopeeling baserad på TCA-syra, kojinsyra, mandel och laktobionsyra, vitamin C och DMAE. Det unika preparatet som är rikt på aktiva ingredienser har en stark biorevitaliserande effekt, stramar upp och regenererar huden, förbättrar nyansen och återfuktar. Rekommenderas för personer som har problem med akne inkl. akneärr, rosacea. Resultaten är synliga redan efter den första behandlingen. Rekommenderas som en serie av 3 behandlingar varannan vecka eller som en kombinerad behandling med Dermapen4 och andra behandlingar.

Boka Direkt

Ett avancerat föryngringssystem baserat på två unika retinolkomplex.
Rekommenderas för mogen hud med synlig förlust av fasthet och synliga rynkor.

Ett tvåstegs stark föryngringssystem där vi använder det unika 10% retinol-dubbelkomplex.
Den första fasen är en behandling i salongen, vars nyckelelement är ett intensifierat retinolkomplex med den högsta koncentrationen 10%, förstärkt med en unik AHA-kompilering. Det påverkar de djupare skikten i epidermis, initierar reparationsprocesser, bidrar till återställandet av fasthet, spänst och hudtäthet.
Det andra steget varar de närmaste 7 dagarna direkt efter behandlingen och involverar applicering av en special nattkräm. Preparatet, som består av ett retinolkomplex med en koncentration av 2,5%, papain och näringsämnen vars primära uppgift är att eliminera hudens defekter, återställa ungt utseende, öka fuktnivån och utjämna hudton.

Fördelar:

  • initierar reparationsprocesser
  • bidrar till återställandet av fasthet, spänst och hudtäthet
  • effektivt utjämnar huden
  • återställer ett ungt utseende

Boka Direkt